تميز كاري فن كوئل و كولر
براي تميز كردن و نظافت كولر و فن كوئل رعايت نكات زير ضروري مي باشد:
حين تميز كردن فن كويل استفاده از چه مواردي ممنوع است
به هنگام تميز كردن دستگاه و دريچه فن كوئل موارد زير را بايد در نظر داشته باشيد و به هيچ عنوان از آن ها استفاده نكنيد. رعايت تمامي اين موارد، سلامت دستگاه شما را به صورت قابل توجهي حفظ خواهد كرد:
- گازوييل، بنزين، تينر و مواد چربي زا را به هيچ عنوان به كار نبريد زيرا كه رنگ آن را بدون شك از بين خواهد برد.
- به منظور جلوگيري از تاب برداشتن قطعه هاي دستگاه و همچنين جلوگيري از بروز تغيير رنگ در آن از آب با دماي بيشتر از ۴۰ درجه استفاده نكنيد.
ﻧﺤﻮﻩ ﺗﻤﻴﺰ ﻧﻤﻮﺩﻥ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﺑﻴﺮﻭني ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ
در حين تميز كردن قطعات بيروني بايد موارد زير به دقت رعايت شوند:
- براي از بين بردن گرد، غبار، دود و آلودگي ها حتما از يك پارچه ي نرم استفاده نماييد تا بدنه آن آسيب نبيند.
- جهت از بين بردن لكه ها از ماده شوينده استفاده كنيد كه اين ماده خنثي باشد و بايد در آب رقيق شده باشد.
- بعد از اتمام كار تميز كاري بايد حتما دستگاه را با يك پارچه نرم و لطيف خشك كنيد.
استفاده از جوهر نمك يا مواد سفيد كننده و يا محلول سركه
در ابتدا پيش از اقدام به انجام اين كار دستگاه را خاموش كنيد و براي اطمينان بررسي كنيد كه آيا باد از دريچه كولر خارج مي شود يا خير.
براي به كار بردن اين مواد بايد حتما دستكش ايمني مخصوص داشته باشيد زيرا كه اسيدي و خطرناك هستند و توجه داشته باشيد كه اين كار را در بازه ي زماني زيادي نبايد انجام دهيد و بايد فورا اقدامات نظافتي خود را به پايان برسانيد. طريقه استفاده به اين صورت مي باشد كه بايد در ابتدا تمامي آب را تخليه كنيد كه براي انجام اين كار بايد دريچه تخليه آب كولر را باز كنيد و سپس مجدد آن را وصل نماييد، جوهر نمك يا سفيد كننده را در كف سيني ريخته، مقداري صبر كنيد و سپس با آب فراوان شستشو دهيد.
سركه خانگي نيز داراي خاصيت رسوب زدايي است. براي مواردي استفاده از اين محلول مناسب مي باشد كه رسوب زياد نيست، در چنين شرايطي استفاده از محلول آب و سركه يا سركه به تنهايي مي تواند به كار تميز كاري شما كمك شاياني كند. در حين انجام اين كار نيز توجه داشته باشيد سركه مدت زمان طولاني در كولر باقي نماند و سريع آن را تخليه نماييد.
استفاده از جرم گير و رسوب گير كولر آبي
يكي از راه هاي كم خطري كه براي زدودن جرم كولر آبي مي توان مورد استفاده قرار داد، جرم گير هاي مخصوص مي باشند كه نسبت به جوهر نمك داراي خاصيت خنثي تري هستند.
رسوب گير هايي كه مخصوص تميز كردن اين وسايل توليد شده اند، نوعي از رسوب گير هاي رزيني هستند و داراي ساختار فيلتر دار مي باشند و فيلتر آن ها را بايد مرتبا تميز كرد و بعد از گذشت مدت زماني مشخص بايد اقدام به تعويض آن كرد. فيلتر هاي رزيني داراي محفظه ي شيشه اي هستند و داراي ورودي و خروجي مي باشند. اين انواع به منظور جذب كامل تمامي املاح و سخت كننده هاي آب به صورت تركيبي از رزين هاي كاتيوني و آنيوني ساخته شده اند.
برچسب: ،